Judo toernooi 07 oktober 2017

To-Uchi Toernooi 7-okt-2017: uw team
Voorafgaand aan de binnenkomst van onze gasten, eerst de groepsfoto natuurlijk van alle betrokkenen. Sensei, waarnemers, ondersteuners: van harte dank voor jullie inzet. Zeer gewaardeerd!

 

 

 

 

 

To-Uchi Toernooi 7-okt-2017: Toelichting opzet
To-Uchi heeft er voor haar jaarlijkse toernooi voor gekozen, om de Pilot Randori opzet van de JBN District Zuid-Holland over te nemen. Judoleraar Wim Lindemans hierover: “Van origine zijn wij een recreatief ingestelde judoclub. Omdat ook wij graag ons steentje bijdragen bij het terugkrijgen en bevorderen van SPORT-BELEVING en -PLEZIER voor onze jeugd, omhelzen wij het idee van Robbert van der Geest van harte. Dus niet eerst een tijdje in de auto moeten zitten en dan bij de eerste ronde er al uit liggen met Ippon en vervolgens naar huis gestuurd worden. Dus bij wijze van Randori Nieuwe Stijl: partijtjes die telkens twee minuten duren en het sportplezier op die manier weer terugbrengen. En als we daarbij bijkans een kweekvijver creëren voor wedstrijdjudoka’s, dat is dat natuurlijk hartstikke mooi meegenomen”.

In deze YouTube video van Robbert van der Geest “Judowedstrijden, van toernooi naar competitie” wordt aan de hand van één van de eerdere pilots nadere uitleg gegeven op de inhoudelijke aspecten van deze Randori Nieuwe Stijl: 
https://www.youtube.com/watch?v=6EX66jMdq2Y

Voor de foto’s van deze dag verwijzen wij u naar onze facebook pagina.