Overlijdensbericht Gerard

 

 

 

 

 

 

 

Tot ons verdriet ontvingen we bericht van overlijden, op 75-jarige leeftijd, van onze dojo assistent Gerard Schneider op zaterdag 16 juni 2018. Eerder dit jaar werd Gerard getroffen door een ernstige ziekte, waardoor hij de laatste maanden ook niet meer op de tatami heeft kunnen staan. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw Janny, hun dochter en zoon en verdere familie en vrienden en wensen hen alle sterkte toe, om dit verlies te verwerken. Wij zijn Gerard dankbaar voor alle inzet, die hij voor To-Uchi heeft gedaan in alle achterliggende jaren en houden hem graag in onze herinneringen levend.
De afscheidsplechtigheid staat gepland op vrijdag 22 jun 2018 om 14:30 uur, locatie Yardenhuis aan de Maeterlinckweg 101 te Rotterdam.
Namens To-Uchi,
Wim Lindemans
Rob van Pelt
Kiethton Vervoort
Gert-Jan van der Staaij