Judoka van To-Uchi


Beste Judoka’s van To-Uchi, beste ouders en verzorgers, waarde supporters,

We missen jullie! <3

Met de Corona crisis, leven we op dit moment in een crisis tijd. Een crisis die voor ons allemaal nieuw is en zoals we dat in vredestijd persoonlijk nog nooit meegemaakt hebben. Een crisis die ongekende vormen heeft aangenomen en ons dagelijks leven op zijn kop heeft gezet en dat doet het nog steeds.

Een virus, onzichtbaar voor het oog, maar nóg gevaarlijker dan tien samoerai strijders. Op dit moment alleen te stoppen door alle maatregelen op te volgen, zoals die afgekondigd zijn door onze regering en de knappe dokters, om daarmee deze onzichtbare tegenstander een halt toe te roepen.

Hierdoor kunnen wij onze geliefde sport Judo niet uitoefenen en zijn de judolessen tot nader order geschrapt. De aankomende examens in juni 2020 zullen dan ook verplaatst gaan worden tot na de zomervakantie.

Tevens is het proef-examen van Gert-Jan op 26 april 2020 natuurlijk ook geschrapt en dat geldt ook voor alle lesdagen, die daarvoor nog tot half juni 2020 gepland stonden voor zijn opleiding JBN Leraar A. Al deze dagen zullen pas worden ingepland voor ergens ná de zomervakantie 2020. Concrete data worden door de JBN pas aangegeven, zodra er meer duidelijkheid is ontstaan van overheidswege.  

We vragen jullie ook vriendelijk om de contributie over te maken, zodat we als club kunnen blijven bestaan en de judolessen weer als vanouds kunnen geven aan jullie, zodra dat weer mogelijk is.

We hopen dat deze hele toestand snel voorbij is en wij jullie weer mogen en kunnen begroeten op de tatami (judomat) in onze dojo (judozaal).

Heb geduld, wij zijn er van overtuigd dat het goed komt!

Groetend,

Meester Wim, meester Kiethton, meester Gert-Jan en meester Rob.