Nieuwsbrief Mei 2020

”WIJ MISSEN JULLIE ENORM”

Hallo JUDOKA, Ouders en verzorgers,

Hierbij even een Nieuwsbrief van Judostichting To-Uchi, om ondersteuning te geven aan deze zeer droevige tijd i.v.m. het Coronavirus.
Helaas zijn wij verplicht de richtlijnen te volgen van de Judo Bond Nederland, NOC/NSF en niet onbelangrijk het RIVM. Deze voorschriften moeten wij volgen, dat is onze verantwoording naar onze leden toe.

Daar kom nog bij dat al onze Judoleraren bij Judostichting To-Uchi vallen onder de risico groep, ook de jongste onder ons Meester Kiethton i.v.m. de thuis omstandigheden van zijn vader Ary Vervoort.

Verschillende telefoontjes en berichtjes bereikte mij om met buiten sporten te beginnen b.v. in het Oosterpark, dat gaan wij niet doen (zie de omschrijving hier boven m.b.t. risicogroep). Helaas is er totaal geen bericht of de kinderen
(wel of geen symptomen) het virus doorgeven.
Dat is een onzekerheid waar wij het risico niet voor gaan nemen, dit te gaan doen. Gelukkig kunnen de kinderen naar buiten gaan om te sporten en begeleiding moet daar op afstand van 1½ meter blijven.
“MAAK HIER ZELF GEBRUIK VAN”

Wij willen jouw en u vragen geduld te willen houden tot 1 juni a.s. als de nieuwe aanvullende regels worden gegeven van de eerder genoemde instanties.
Dan is er (misschien) ruimte voor ons een data aan te geven wanneer wij kunnen beginnen.
Zekerheid dat de zomervakantie hetzelfde blijft en dan daarin ook gelegenheid te kunnen geven, ook daar judolessen te laten plaats vinden en verloren lessen te kunnen inlopen. “OOK WIJ MISSEN JULLIE ENORM”
Hoop met deze Nieuwsbrief jullie een beetje te hebben aangegeven, dat ons geduld ook begint te wankelen.
“Hou alstublieft ALLEN vol, dan gaat het fijne moment weer komen”.

Met vriendelijke groet,
Meester Wim Lindemans, Rob van Pelt,
Kiethton Vervoort en Gert-Jan van der Staaij.
(na 1 juni 2020 volgt de nieuwe Nieuwsbrief)