Nieuwsbrief nr: 4

NIEUWSBRIEF NR: 4

Hallo JUDOKA, ouders en verzorgers,

Hier is de beloofde opvolgende brief i.v.m. het kunnen beginnen op onze Judoclub To-Uchi na toestemming van S&W en Facet Ridderkerk in opdracht van de Gemeente Ridderkerk.

Laat ik eerst even een overzichtje geven van de gezondheid van mijzelf en meester Rob.
Helaas zijn wij allebei getroffen door een hartritme storing probleem en de medicatie hiervoor doet zijn werk. Toch zullen wij beide ons terughoudend moeten opstellen in het meedraaien op de judomat tijdens onze judo lessen.

En zoals eerder aangegeven zijn wij alle 4 de personen die in de risico groep behoren.(Wim Lindemans, Rob van Pelt, Kiethton Vervoort i.v.m. vader en Gert-Jan van der Staaij)

De eind verantwoording ligt bij mij – Wim Lindemans, om alles op de goede manier te laten plaatsvinden en extra versterkt door het Coronavirus in de laatste 3 maanden.

Het kunnen starten zoals in het “Protocol Verantwoord Sporten” bekend is gemaakt en het ook op volgen hiervan,  geeft mij onvoldoende ruimte dit te volbrengen i.v.m. de vereiste bezetting.

  • Daar komt nog een element bij n.l. de tussenliggende Zomervakantie.
  • Het heeft mij doen besluiten (na de laatste weken van overdenken)om de Judo lessen per 1 september (woensdag 2 september a.s.) pas te beginnen.

Begrijp dat dit een teleurstellende mededeling is voor velen, maar ik ben er van overtuigt dat dit een juiste is om drie redenen n.l. :

  • 1 – Er dan al veel meer zicht is op de algehele situatie in ons land
  • 2 – Wij 100% meer zekerheid hebben in de bezetting op de tatami / judomat, daar iedereen terug is van de Zomervakantie en de normale verplichtingen weer op gang gaan komen.
  • 3 – Er direct gestart wordt met het programma van de komende examens in alle      groepen van de JUDOKA.
    Dit alles geeft een ieder de rust in de komende onderneming hier naar toe.

Wij als judoleiding (Leraren) wensen iedereen een

FIJNE ZOMERVAKANTIE TOE en GEZOND WEERZIEN VAN ELKAAR OP

WOENSDAG 2 SEPTEMBER 2020 .(judoka van de maandag zijn hier ook welkom)

Met vriendelijke groet,

Meester Wim Lindemans, Rob van Pelt, Kiethton Vervoort en Gert-Jan van der Staaij.