Nieuwsbrief nr. 10

Beste JUDOKA, Ouders & verzorgers,

Het is onmogelijk om je momenteel niet een beetje overstuur te voelen en zijn wij er zeker van , dat iedereen liever nog vandaag dan morgen weer op de judomat wil staan.

Wij als judoleiding van Judostichting To-Uchi hebben hetzelfde gevoel en vragen jullie geduld te hebben tot 04- en 06 januari 2021, zoals eerder aangegeven.

Probeer in de tussenliggende tijd zelf je spieren los te houden, door thuis oefeningen te doen en/of door buiten met bijvoorbeeld fietsen, hardlopen of stevig wandelen jezelf soepel te houden. Het voorkomen van te groot verlies van conditie is niet handig, dus probeer die stijfheid zo veel mogelijk te voorkomen.

Daarom is het van groot belang, dat een ieder zich aan de regels houdt en zo de Corona beheersbaar helpt maken. Helemaal verdwijnen zal het Coronavirus wellicht niet, maar onder anderen met behulp van een vaccin kunnen we hopelijk snel weer terugkeren naar een situatie, waarin we weer lekker kunnen judoën, zonder gezondheidsrisico’s…..

Bij de keuze om onze judo-activiteiten stil te leggen, zijn we bepaald niet over één nacht ijs gegaan. Niet leuk, maar wel noodzakelijk, in onze beleving. Wij kunnen en mogen als niet-commerciële judoclub het risico simpelweg niet nemen. Natuurlijk begrijpen we de ontstane teleurstelling van een ieder volledig en vragen jullie nogmaals om geduld te bewaren en zelfstandig en actief in beweging te willen blijven.

Wij zijn onze leden (ouders en verzorgers) dankbaar voor het blijven ondersteunen van de Judoclub To-Uchi te Ridderkerk.
Hartelijk dank hiervoor – “DOMO ARIGATO” op z’n Japans.

Wij wensen een ieder “FIJNE FEESTEDAGEN” en een goede Jaarwisseling.
Let goed op jezelf en jullie dierbaren. Kijk op onze Website www.to-uchi.nl en Facebook voor de juiste informatie cq. berichtgevingen.

Matane – Tot ziens

De Judoleiding:
Sensei Rob van Pelt, Kiethton Vervoort, Gert-Jan van der Staaij en Wim Lindemans.