Nieuwsbrief 12

Beste Judoka, Ouders en /of verzorgers,

Veiligheid voor jullie en onszelf en voor onze naasten in de eerste plaats.

In de persconferentie op 12 januari 2021, is bekend gemaakt dat de Corona maatregelen verlengd worden en mogelijk zelfs verder worden verzwaard. Het persbericht naar aanleiding van die persconferentie kunt u desgewenst hier nalezen:

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/01/12/nederland-blijft-tot-en-met-ten-minste-9-februari-in-lockdown.

Met judo als contactsport lijkt het daardoor steeds minder waarschijnlijk, om het maar voorzichtig uit te drukken, dat we op kortere termijn de dojo-deuren weer kunnen open doen. Hoe zich dat nou gaat vertalen …. Zouden we dan misschien in maart, of in april opnieuw kunnen beginnen? We weten het simpelweg niet.

Daar komt bij: er is, vanwege het gestarte vaccinatie-programma, inmiddels wél licht aan het einde van de tunnel, natuurlijk!! Bijgaande overzicht laat zien, hoe de vaccinatie gepland staat voor dit jaar. De bron hiervoor kunt u desgewenst terugvinden via deze link:

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2021/01/13/flowchart-vaccins.

Onze aanname is momenteel, dat we na vaccinatie weer de judomat op mogen en dat alle Corona beperkingen dan ook kunnen worden opgeheven. We denken momenteel nog na over het beleid wat we tegen die tijd willen inzetten. Ook hier geldt weer: uit veiligheid voor een ieder van ons.

HOU VOL in deze bijzondere tijden

We houden jou, u en jullie natuurlijk op de hoogte. Geloof ons: als we onze deuren weer mogen openen (dus als het weer kan en mag), zullen we dat echt zó hard roeptoeteren, dat iedereen in de wijde omgeving van Ridderkerk het zal weten 😊.

Volg in de tussentijd – mocht u dat niet al doen natuurlijk – graag onze Website en Facebook pagina en hou het nieuws in de gaten.

Hartelijke groet,

De Judo Leiding:

Wim Lindemans   Rob van Pelt   Kiethton Vervoort   Gert-Jan van der Staaij