Meester Kiethton geslaagd!

Beste Judoka, Ouders en/of Verzorgers,

Meester Kiethton is geslaagd voor zijn Judo Leraar B examen !!!!!!!!!

Op zondag 20 maart heeft onze meester Kiethton Vervoort examen gedaan voor de Judo Leraar B opleiding in de JBN dojo te Wijk bij Duurstede en hij is geslaagd!

Van harte gefeliciteerd meester Kiethton!

Het houdt in, dat de verdere professionalisering van het management van onze Judostichting gestalte krijgt. Zo beschikken nu zowel meester Wim Lindemans als meester Kiethton Vervoort over de Judo Leraar B papieren, is meester Rob van Pelt Judo Leraar A en is meester Gert-Jan van der Staaij in opleiding voor Leraar A.

Beide opleidingen worden verzorgd door de JBN Judo Bond Nederland. Binnen de door de JBN gestelde kaders en exameneisen wordt het judo- lesgeven in een breed perspectief door de cursisten eigen gemaakt, onder leiding van kundige cursusbegeleiders en -trainers. Dat begint met het scheppen van veiligheid, veiligheid en nog eens veiligheid. Aansluitend dienen cursisten te laten zien in door henzelf opgestelde Les Voorbereidings Formulieren, dat ze begrip hebben van zowel (de mechanica van) het judo, als van onderwijskundige vaardigheden die daarbij een rol spelen.

Nogmaals van harte proficiat meester Kiethton!

De Judoleiding:

Wim Lindemans, (Kiethton Vervoort,) Rob van Pelt en Gert-Jan van der Staaij